پهپادهای ایرانی خطرناک هستند و این می‌تواند خبر بدی برای اوکراین باشد

ساخت وبلاگ

پهپادهای ایرانی خطرناک هستند و این می‌تواند خبر بدی برای اوکراین باشد

علیرغم پیشرفت‌های جاری در اوکراین، سازمان اطلاعات آمریکا گزارش داده است که ارتش روسیه در صدد دستیابی به پهپادهای ایران به دنبال تقویت موقعیت خود در جنگ جاری است. 

پهپاد

هواپیماهای بدون سرنشین  یک قدرت پیشرو در ایران هستند که عمدتاً در ارتش روسیه نادیده گرفته شده است. طی سالهای گذشته پهپادهای ایرانی به طور گسترده در سوریه و عراق آزمایش شده‌اند و هزاران مأموریت را عمدتاً با استفاده از طرح‌های محافظه‌کارانه‌تر غیر پنهانکار مانند شاهد- 129 مشابه پریدیتور آمریکایی و سی اچ 4 چینی انجام داده‌اند.

اتکای روسیه به جنگنده‌های پرهزینه و جت‌های سبک یا حتی متوسط  که قادر به انجام حملات دقیق هستند به این معنی است که دسترسی به پهپادهای کم‌هزینه با قابلیت‌های پیشرفته می‌تواند به عنوان یک نیروی چند برابر کننده برای عملیات هوایی این کشور عمل کند.

ایران بیش از هر کشور دیگری در بکارگیری پهپادهای پنهانکار با کارایی بالا تجربه میدانی دارد و اگر این هواپیماها و آموزش و تجربه همراه آن به روسیه منتقل شود، نتیجه می تواند برای اوکراین به تغییرات سخت تری منتهی شود. 

بپیچیدگی هواپیماهای ایرانی به این معنی است که نمی توان احتمال شرکت پرسنل ایرانی در عملیات را رد کرد، همانطور که خود روسیه در دوران اتحاد جماهیر شوروی پرسنل خود را در سرتاسر جهان مستقر می کرد تا سخت افزارهای نظامی پیچیده را برای متحدان جهان سوم خود از لیبی در دهه 1980 تامین کند. 

توانایی و قابلیت پنهانکاری پهپادهای  صاعقه و شاهد 171 با نفوذ به حریم هوایی اسرائیل در فوریه 2018  و عبور از برخی متراکم‌ترین محیط‌های پدافند هوایی روی کره زمین به خوبی اثبات میشود.

ایران تنها کشور شناخته شده ای است که چنین پهپادهای رادارگریز بال پرنده را آزمایش کرده است و دسترسی به دانش و فن آوری های آن می تواند به طور بالقوه روند جنگ در اوکراین را تغییر دهد و در عین حال موقعیت روسیه را در برابر دیگر دشمنان تقویت کند. این انتقال همچنین می تواند به اعتبار برنامه های هواپیماهای بدون سرنشین ایران و افزایش مشتریان خارجی به خرید پهپادهای ایرانی کمک کند.

از زمان لغو تحریم تسلیحاتی سازمان ملل علیه ایران در اکتبر 2020، صادرات انواع از زمان لغو تحریم تسلیحاتی سازمان ملل علیه ایران در اکتبر 2020، صادرات انواع تسلیحات متعارف توسط این کشور (ایران) کاملاً قانونی بوده است، اگر چه ممکن است اعتبار بخش دفاعی روسیه با خرید تجهیزات نظامی از ایران آسیب ببیند اما روسیه می‌تواند هزینه‌های خریدهای خود از ایران را با ارائه سخت‌افزار نظامی به این کشور جبران کند. نیروی هوایی ایران چند دهه است که به روزرسانی نشده است و این کشور در زمینه خودروهای زرهی هم از نسخه های منسوخ و قدیمی استفاده میکند.

سامانه‌های پدافند هوایی s-400، جنگنده‌های su-30sm یا su-35 و سامانه‌های دفاعی ساحلی باستیون از جمله دارایی‌هایی هستند که ایران از مدتها قبل به داشتن آنها ابراز علاقه کرده است.

این نوشته صرفا یک ترجمه از سایت میلیتاری واچ میباشد و دخل و تصرفی در آن نشده است.
بازنشر با ذکر نام پایگاه مجاز میباشد

پوسترهای نظامی 21...
ما را در سایت پوسترهای نظامی 21 دنبال می کنید

برچسب : نویسنده : 3irarmya بازدید : 138 تاريخ : چهارشنبه 13 مهر 1401 ساعت: 1:02